Wij verzorgen uw excursie in Berlijn.

Met uitzondering van reis- en hotelboekingen verzorgen wij excursies voor één of meerdere dagen voor onbeperkt aantal deelnemers. Onze Nederlandstalige gidsen begeleiden u door de dag, zodat u steeds in uw moedertaal kunt communiceren. Uw stedenreis, excursie of bedrijfsreis is bij ons in beste handen.

Van een museumbezoek op het befaamde museumseiland (Pergamonmuseum, Altes Museum, Alte Nationalgalerie, Bode-Museum, neues museum, waar je de Nefertiti kunt bewonderen, en de Alte Nationalgalerie) een lunch tijdens een rondvaart over de Spree, tot een diner in het draaiende panoramarestaurant in de televisietoren aan Alexanderplatz. Er is niets wat wij niet voor u kunnen organiseren.

Voor uw bezoek aan de Reichstagskoepel vinden wij een passend tijdstip en verzorgen uw aanmelding. Om kennis te maken met de vroegere DDR is een trabbi-karavaan door de stad met gehuurde trabanten en een bezoek aan de Musea DDR Museum en Het Huis aan checkpoint charly, de juiste manier.

Een fietstocht door het oostelijk gedeelte van de stad, langs de resten van de Berlijnse Muur, of langs de sporen van Het Derde Rijk behoren tot de vele mogelijkheden. Resten van het Naziregiem zoals het Olympiastadion, het concentratiekamp Sachenshausen, het huis van de Wannseeconferentie en de Führerbunker zijn allemaal te bezichtigen. De monumenten voor, de tijdens de Tweede Wereldoorlog vermoorde joden, Het Holocaustmonument,  en het Muurmonument ter nagedachtenis aan de onmenselijkheid van de Duitse Deling, mogen tijdens een berlijnbezoek niet aan uw aandacht ontsnappen.

Een bezoek aan de wijk rondom de Kurfürstendamm met zijn architektuur uit de zogenaamde “Gründerzeit”, laat u terug te keren in de Gouden 20er jaren van het UFA Theater, en geeft u het gevoel dat Marlene Dietrich of Josephine Baker zomaar uit een deur komt lopen.

U bent altijd in begeleiding van nederlandstalige gidsen die met Berlijn en zijn geschiedenis zeer vertrouwd zijn. Uw avonden vullen wij met eerste klas culinair genot, een variete programma of musical. Maak gebruik van een van de 4 operahuizen, de wereldberoemde Philharmonie, de komische opera of van de talrijke theaters en bioscopen van de stad. Wanneer u graag gewoon lekker wilt ontspannen dan regelen wij de beste sauna, massagesalon of spa voor u.

En Natuurlijk vinden we tijd om u te laten proeven van de originele berlijnse currywurst. Tijdens uw verblijf in Berlijn begeleiden wij u door de dag en zijn altijd in het nederlands aanspreekbaar. Wat u ook wenst, in overleg stellen wij uw excursie samen.

 

Tot Berlijn! 

Uw Berlijn-tour team.