Wij verzorgen uw excursie in Berlijn.

Met uitzondering van reis- en hotelboekingen verzorgen wij excursies voor één of meerdere dagen voor een onbeperkt aantal deelnemers. Onze Nederlandstalige gidsen begeleiden u door de dag, zodat u steeds in uw moedertaal kunt communiceren. Uw stedenreis, excursie of bedrijfsreis is bij ons in beste handen.

Van een museumbezoek op het befaamde Museumseiland (Pergamonmuseum, Altes Museum, Alte Nationalgalerie, Bode-Museum, Neues Museum, waar de buste van Nefertiti te bewonderen is, en de Alte Nationalgalerie) een lunch tijdens een rondvaart over de Spree, tot een diner in het draaiende panoramarestaurant in de televisietoren aan Alexanderplatz. Er is niets wat wij niet voor u kunnen organiseren.

Voor uw bezoek aan de Rijksdagkoepel vinden wij een passend tijdstip en verzorgen uw aanmelding. Om kennis te maken met de vroegere DDR is een trabi-karavaan door de stad met gehuurde Trabanten en een bezoek aan de Musea DDR Museum en Het Huis aan Checkpoint Charlie, de juiste manier.

Een fietstocht door het oostelijk gedeelte van de stad, langs de resten van de Berlijnse Muur, of langs de sporen van Het Derde Rijk behoren tot de vele mogelijkheden. Resten van het Naziregiem zoals het Olympiastadion, het concentratiekamp Sachenhausen, het huis van de Wannseeconferentie en de Führerbunker zijn allemaal te bezichtigen. De monumenten voor, de tijdens de Tweede Wereldoorlog vermoorde joden, het Holocaustmonument,  en het Muurmonument ter nagedachtenis aan de onmenselijkheid van de Duitse Deling, mogen tijdens een Berlijn bezoek niet aan uw aandacht ontsnappen.

Een bezoek aan de wijk rondom de Kurfürstendamm met zijn architectuur uit de zogenaamde “Gründerzeit”, laat u terug te keren in de Gouden 20'er jaren van het UFA Theater, en geeft u het gevoel dat Marlène Dietrich of Josephine Baker zomaar uit een deur komt lopen.

U bent altijd in begeleiding van Nederlandstalige gidsen die met Berlijn en zijn geschiedenis vertrouwd zijn. Uw avonden vullen we met eerste klas culinair genot, een variété programma of musical. Maak gebruik van een van de 4 operahuizen, de wereldberoemde Philharmonie, de Komische Opera of van de talrijke theaters en bioscopen van de stad. Wanneer u graag gewoon lekker wilt ontspannen dan regelen we de beste sauna, massagesalon of spa voor u.

En natuurlijk vinden we tijd om u te laten proeven van de originele Berlijnse currywurst. Tijdens uw verblijf in Berlijn begeleiden wij u door de dag en zijn altijd in het Nederlands aanspreekbaar. Wat u ook wenst, in overleg stellen wij uw excursie samen.

 

Tot Berlijn! 

Uw Berlijn-tour team.